Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Arif

Locatie: Almere e.o.

Even voorstellen….

Ik ben Arif, geboren in Turkije en woon sinds een paar jaar in Nederland. Ik moest even wennen aan een andere cultuur, maar had gelukkig al snel mijn draai gevonden. Zo ook in het geven van massages. In Turkije heb ik veel diploma’s van diverse massagetechnieken behaald en geef ik al ruim 10 jaar massages. Ik kan dus een breed pakket aanbieden van klassieke ontspanning massage tot aan sportmassage, bindweefselmassage, voetreflexzonemassage, nek-hoofd-schoudermassage, drukpuntmassage, etc…

Ook geef ik trainingen/cursussen in diverse massagetechnieken.

Mijn werk doe ik met veel passie en toewijding. Ik vind het namelijk belangrijk dat de mensen die ik masseer ook echt geholpen worden met hun vraag of klacht. Dat varieert van het ontspannen tot blessures die verlicht kunnen worden.

Tot nu toe heb ik in salons, wellness hotels en spa centers gewerkt. Nu vond ik het tijd om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar wel in een team. Ik geniet volop van het leven en sta hier positief in.

Met Vriendelijke groet Arif

 

Maak een afspraak met Arif
  • Bindweefselmassage
  • Drukpuntmassage
  • Klassieke massage
  • Lymfedrainage massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Voetreflex massage
  • Wellness massage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,