Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Bert

Locatie: Rotterdam e.o.

Mijn naam is Bert,  woonachtig in Rotterdam en masseer in en rondom Rotterdam (Schiedam, Vlaardingen en Maassluis). Ik verzorg sport- en ontspanningsmassages waaronder ook een speciale onderrug, hoofdpijnbehandeling en bindweefselmassage. Het idee dat massages zo eenvoudig bereikbaar zijn voor mensen spreekt mij erg aan. Na de drukte van alledag in je eigen omgeving tot rust komen door een fijne ontspanningsmassage, een echte aanvulling op mijn werk als masseur. Daarnaast heb ik als fervent wielrenner en sporter zelf de meerwaarde ervaren van sportmassages als voorbereiding en als ontspanning achteraf. Ik verzorg dit graag voor andere sporters. Ik ga ook regelmatig mee als verzorger/ soigneur van een elite- wielrenteam in Rotterdam. Naast de Nederlandse taal beheers in de Engelse en Franse taal. Wie weet tot snel

Maak een afspraak met Bert
  • Bindweefselmassage
  • Klassieke massage
  • Lomi lomi massage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,