Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Bobby

Bobby

Locatie: Amsterdam e.o.

Mijn naam is Bobby, al jaren masseur bij Masseur aan de Deur. Ik ben van Molukse afkomst. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken, namelijk masseren.
Masseren of ‘pidjit’ zoals wij het op z’n Moluks zeggen, is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als klein jongetje ben ik ermee begonnen en eigenlijk nooit mee gestopt.
Ik ben geschoold in Sportmassage, Shiatsu massage, Triggerpoint, Klassieke -/Ontspanningsmassage, Voetreflexmassage, Stoelmassage en Hotstone massage.
Bij mijn vrienden van Scent of Bali heb ik kennis mogen maken met de technieken van de Balinese massage. Deze massage met zijn diversiteit aan technieken ligt het dichtst bij mijn hart.
Ik heb mij de Balinese massage eigen gemaakt en aangevuld met mijn eigen opgedane technieken. Mijn eigen stijl van Balinese massage. Want het gaat immers niet alleen om de soort massage, maar vooral wie de massage geeft.
De Balinese massage is een krachtige, intense massage en bevat technieken als acupressuur, huid rollen, stevig en zachte strijkingen en deep tissue. In combinatie met etherische oliën geeft deze massage u niet alleen fysieke, maar ook mentale ontspanning. Daarnaast wordt ook de energie- en bloedstroom gestimuleerd.

Maak een afspraak met Bobby
  • Balinese massage
  • Klassieke massage
  • Shiatsu
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage
  • Voetreflex massage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,