Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Duco

Locatie: Den Haag e.o.

Mijn naam is Duco, geboren in 1989 in ´s-Gravenhage waar ik ook ben opgegroeid.
 Ik ben gepassioneerd over de vele deelmateries van de wondere wereld der massage!
Zoals mijn voormalig vakdocent dat zo mooi verwoord.
Wat prachtig is het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam en de bevordering daarvan door middel van diverse massagetechnieken.
Ik heb in het verleden best wel wat verschillende succesvolle banen gehad, in diverse branches. Met als eindresultaat dat ik me toch niet helemaal gelukkig voelde.
Na lang nagedacht te hebben en het nodige uitgezocht te hebben besloot ik mezelf in te schrijven voor een cursus masseren. Want. Ik bedoel, waarom niet? Wat had ik te verliezen?! Ik was erdoor gefascineerd. En ja hoor! Vanaf de eerste cursus dag waren de vonken overgeslagen. Toen ik hoorde van collega masseurs dat ik er talent en feeling voor heb, duurde het dan ook niet lang om een sprong in het diepe te nemen en er mijn beroep van te maken.
Tot op de dag van vandaag kan ik zeggen dat ik me inmiddels gelukkig voel in het werk wat ik mag doen en leergierig blijf om nieuwe technieken en cursussen te volgen. Zo heb ik mij tot nu toe gespecialiseerd in ontspanningsmassage, sportmassage, energetische massage en stoelmassage. Op de planning staat nog bindweefselmassage, cupping, en lomi lomi samudra massage.
Naast het masseren zijn mijn hobby´s basketballen en salsadansen.
Ik ben ambitieus en leergierig aangelegd, daarnaast een tikkeltje nieuwsgierig, zeker als het gaat over hoe de mens in elkaar steekt.
Daarnaast ben ik opgewekt, zorgzaam en geduldig.
Wat ik vaak te horen krijg van mensen uit mijn omgeving, is dat ik een kalmerend effect hebt op de ander, en rust uitstraal.
 Mijn missie is om meer ontspanning en self-care in de maatschappij te creëren.
Voor een massage aan huis, ben ik te boeken via masseur aan de deur in de omgeving van Den Haag.
Maak een afspraak met Duco
  • Drukpuntmassage
  • Energetische massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Stress release massage
  • Triggerpoint massage