Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Esther

Esther

Locatie: Putten e.o.

Mijn naam is Esther Datema, Ik vind het heerlijk om te masseren. In deze tijd van drukte en stress vind ik het prettig om de mensen een stuk ontspanning te mogen geven. Er word zo vaak voorbij gelopen aan ontspanning waardoor er een hoop klachten in ons leven kunnen ontstaan. Denk hierbij aan Burn-out, chronische vermoeidheid, slaap problemen, hoofdpijn klachten, etc, etc. Allemaal gevolgen van spanning en stress. Het brengen van ontspanning, daar ben ik goed in 😉 Maar ook bij nek-schouder en rugklachten sta ik voor u klaar. Klanten voelen direct het verschil van voor en na de massage.
Bent u ook zo toe aan een massage? Graag tot snel!

  • Bindweefselmassage
  • Deep tissue massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Shiatsu
  • Stoelmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,