Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Jamel

Jamel

Locatie: Almere e.o.

Massage aan huis in Almere en omstreken.

Mijn naam is Jamel, woonachtig in Almere en ben een vriendelijke, sociale masseur die graag massages geeft. In de hectiek van alle dag is het fijn om de klanten die ik masseer, fysieke en mentale rust te laten ervaren. Onderstaande behandelingen geef ik met veel plezier aan de ontvanger die met een totaal gevoel van Zen van de tafel stapt. Het lichaam voelt na een massage heerlijk ontspannen aan. Gun jezelf zo’n rustmoment.

Vanaf jonge leeftijd ben ik werkzaam in de sport/voetbal als trainer waar ik in aanraking kwam met het behandelen/masseren van sporters. Als trainer, werd toch mijn nieuwsgierigheid en interesse steeds groter naar dit prachtige vak en ben ik uiteindelijk massageopleidingen gaan volgen.

Mijn Ontspanningsmassage:
Massagetechniek om opgebouwde spanningen los te laten
Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage als basis hiervoor is een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. 

Mijn Sportmassage:
Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Spieren die intensief gebruikt worden, hebben goed onderhoud nodig. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een job waarin ze zwaar fysiek werk verrichten. Ook mensen die veel last hebben van spanningen, spanningshoofdpijnen en stress hebben baat bij sportmassage. Hoewel sportmassage gezien kan worden als een ‘onderhoudsbeurt’ voor de spieren, werkt de massage op nog veel meer niveaus door. De massage leidt tot een algehele verbetering van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van de ontvanger. Sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. 

Mijn Hotstone massage:
Is een ontspannende lichaamsmassage waarbij ik gebruik maak van warme basaltstenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Een Hotstone massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Mijn Hot & Coldstonen massage:
Bij de Hot- en Coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude stenen. De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd. Dit in combinatie met koude stenen zorgt ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Is zeer geschikt voor mensen met vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid, hoofdpijnklachten.

Mijn Combimassage:
Ontspanning/sportmassage gecombineerd, waar nodig ga ik dieper in op de spieren om tot het beste ontspanningsresultaat te komen.

Voor een massage aan huis in Almere, Amsterdam, ’t gooi  en omgeving kunt u mij boeken via de onderstaande link of via de homepage van masseuraandedeur.nl

 

 

Boek mij
 • Ayurvedische massage
 • Cold stone massage
 • Cupping massage
 • Hot stone massage
 • Lomi lomi massage
 • Ontspanningsmassage
 • Senioren massage
 • Shiatsu
 • Sportmassage
 • Stoelmassage
 • Triggerpoint massage
 • Wellness massage
 • Zwangerschapsmassage