Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Jamel

Jamel

Locatie: Almere e.o.

Mijn naam is Jamel, woonachtig in Almere en ben een vriendelijke, sociale masseur die graag massages geeft. In de hectiek van alle dag is het fijn om de klanten die ik masseer, fysieke en mentale rust te laten ervaren. Onderstaande behandelingen geef ik met veel plezier aan de ontvanger die met een totaal gevoel van Zen van de tafel stapt. Het lichaam voelt na een massage heerlijk ontspannen aan. Gun jezelf zo’n rustmoment.

Al op jonge leeftijd ben ik werkzaam in de sport/voetbal als trainer waar ik in aanraking kwam met het behandelen/masseren van sporters. Als trainer werkzaam, werd toch mijn nieuwsgierigheid en interesse steeds groter in dit prachtige vak en ben ik uiteindelijk opleidingen massages gaan volgen..

Mijn Ontspanningsmassage:
Massagetechniek om opgebouwde spanningen los te laten
Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage met de basis is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. 

Mijn Sportmassage:
Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Spieren die intensief gebruikt worden, hebben goed onderhoud nodig. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een job waarin ze zwaar fysiek werk verrichten. Ook mensen die veel last hebben van spanningen, spanningshoofdpijnen en stress hebben baat bij sportmassage. Hoewel sportmassage gezien kan worden als een ‘onderhoudsbeurt’ voor de spieren, werkt de massage op nog veel meer niveaus door. De massage leidt tot een algehele verbetering van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van de ontvanger. Sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. 

Mijn Hotstone massage:
Is een ontspannende lichaamsmassage waarbij ik gebruik maak van warme basaltstenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Een Hotstone massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Mijn Hot & Coldstonen massage:
Bij de Hot- en Coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude stenen. De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd. Dit in combinatie met koude stenen zorgt ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Is zeer geschikt voor mensen met vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid, hoofdpijnklachten.

Mijn Combimassage:
Ontspanning/sportmassage gecombineerd, waar nodig ga ik dieper in op de spieren om tot het beste ontspanningsresultaat te komen.

 

 

Maak een afspraak met Jamel
  • Cold stone massage
  • Hot stone massage
  • Ontspanningsmassage
  • Senioren massage
  • Sportmassage
  • Wellness massage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,