Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Jan

Locatie: Alkmaar/Schagen e.o.

Mijn naam is Jan.
Sinds 2021 masseer ik bij Masseur aan de Deur; een spannende leuke start!
Samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in het mooie Schoorl, waar ik ook ben opgegroeid. De duinen, de zee en de polder zijn dus mijn thuisbasis.
In mijn jonge jaren heb ik een opleiding Ontspanningsmassage gedaan, waar ik vroeger slechts incidenteel iets mee gedaan heb. Een jaar of 8 geleden werd ik geënthousiasmeerd door een vriend, die Sportmassage had gedaan en al heel wat jaren masseur is.
Aangezien ik een enorme fascinatie heb voor het menselijk lichaam en alle processen die in het lichaam plaatsvinden, leek mij dat ook wel wat! Het is niet niks om na je 40e nog eens met een studie Sportmassage te gaan starten, dus ik heb eventjes getwijfeld of ik dat nog wel kon. Ik ben erg blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb en ik ben met vlag en wimpel cum-laude geslaagd voor de opleiding. Het is ook eigenlijk niet zo moeilijk als je ergens héél enthousiast over bent en er alles van wilt weten!
Ik ben eigenlijk altijd nog aan het studeren. Ik wil me verbreden en verdiepen in meerdere soorten massage. Zo heb ik me dit jaar al opgegeven voor de opleiding Triggerpoint massage bindweefsel, cupping massage en ga ik me ook toeleggen op Gewrichtscorrecties. Verder ben ik me aan het verdiepen in Shiatsu en Japanse technieken. Wellicht zit er volgend jaar dus nóg wel een opleiding in het verschiet. 
 
Het geven van massages op locatie vind ik erg leuk. Het is altijd fijn als mensen in hun eigen veilige omgeving gemasseerd kunnen worden, zeker in deze drukke en hectische tijd. Mensen waarderen het erg als je ze kunt helpen en dat is fijn. 
 
Naast mijn werk als masseur, ben ik ook docent wiskunde op een middelbare school in Bergen, iets heel anders dus. Ik vind het leuk dit te combineren met het masseren. Het is een erg fijne afwisseling van mentaal en fysiek bezig zijn. Ook ben ik muzikant. Ik speel (bas)gitaar en zing in een semi-professionele top-100 band, waarbij ik me ook lekker kan uitleven! 
 
Als je bij mij een massage boekt, luister ik goed naar jouw wensen, zodat je precies de massage krijgt die je wilt! Het is dus maatwerk en voor iedereen anders. Ook dat maakt het massageberoep zo ontzettend leuk!
 
Zie ik je snel? Ik hoop het wel!
 
Voor een massage aan huis in de regio Alkmaar/Schagen kunt u mij boeken via de onderstaande link of via de homepage van Masseur aan de Deur
Maak een afspraak met Jan
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage