Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Julienne

Julienne

Locatie: Noord Brabant

Hoi Hoi, Ik ben Julienne.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd heel sterk op mijn intuïtie af gegaan. Bij het maken van keuzes of het nemen van beslissingen ga ik uit van een holistische visie. Ik geloof er namelijk in dat alles met elkaar verbonden is. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in hoe alles is ontstaan en vanuit die nieuwsgierigheid ben ik de studie laboratoriumonderzoek begonnen.

De aanleiding voor het geven van massages is ontstaan tijdens mijn studententijd. Ik volgde de lessen anatomie en fysiologie en om deze lessen beter te begrijpen, ben ik destijds begonnen met een cursus wellnessmassage. Dit was de eerste kennismaking met massages en ik kreeg er enorm veel energie van. Dit vroeg naar meer en meerdere cursussen volgden.

Intussen ben ik in verschillende sectoren werkzaam geweest en voor mijn gevoel waren er duidelijke tekens waardoor ik wist dat deze functies niet echt bij mij pasten. Dit heeft invloed gehad op mij maar gelukkig kwam ik er snel genoeg achter, dat ik mijn eigen ik verwaarloosde. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd, maar heb toch moeten kiezen voor mijn eigen essentie waar ik voor sta. Dit inzicht heeft mij weer doen besluiten om massages te geven. Het geven van massages geeft mij elke dag weer enorm veel voldoening.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in o.a. de massagevormen: deep tissue-, ayurvedisch-, bindweefsel-, tuina-, en voetreflexmassage. Ik ambieer om mijn passie en vaardigheden te delen met anderen. In de gedachtegang van Gandhi “If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change..”{be the change you wish to see in the world}. Zo probeer ik mijn bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Elke massage is anders doordat het aangepast is op persoonlijke behoeftes. Het blijft dus een uitdaging om instinctief te werk te gaan en te blijven. Als het om een ander gaat, is het namelijk een uitdaging om erachter te komen waar diegene het meeste aandacht nodig heeft. De meeste mensen beseffen niet hoe snel er door verschillende factoren lichamelijke en geestelijke disbalans kan ontstaan. Zelfs subtiele nuances worden vaak onbewust waargenomen en de invloed op mensen is veel groter dan je zou denken.

Een goede, preventieve massage kan hier het juiste effect op hebben en is raadzaam. Je hebt maar één lichaam waarmee je je hele leven moet doen…

Investeer dus meer in jezelf en beleef een echte ‘ME TIME’ moment van ultieme ontspanning!

Voor een massage aan huis in Eindhoven en Tilburg en omgeving kunt u mij boeken via de onderstaande link of via de homepage van masseuraandedeur.nl

Maak een afspraak met Julienne
 • Ayurvedische massage
 • Bindweefselmassage
 • Deep tissue massage
 • Klassieke massage
 • Ontspanningsmassage
 • Senioren massage
 • Sportmassage
 • Stoelmassage
 • Tuina massage
 • Voetreflex massage
 • Wellness massage
 • Zwangerschapsmassage