Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Maree

Maree

Locatie:

Ik ben Maree, geboren op Haiti (1981). Moeder van een dochter van 2 jaar en twee stiefdochters van 10 en 12 jaar. Samen met mijn vriend en onze dochter wonen we in Rotterdam en in de weekenden vormen we een samengesteld gezin met de twee andere kinderen erbij.
Op ongeveer 5 jarige leeftijd ben ik geadopteerd door Nederlandse ouders. Van mijn vijfde tot achtiende jaar heb ik in het Oosten van het land gewoond, in Doetinchem. Daarna ben ik voor mijn studie verhuisd naar Rotterdam.

Mijn passie voor masseren is ongeveer 10 jaar geleden ontstaan doordat ik tijdens mijn 3 weken vakantie in Thailand een week lang de Thaise massage training gevolgd heb. Hoewel ik in het begin aanraking van mijn lichaam erg onprettig vond en me niet goed kon ontspannen, voelde ik tegelijkertijd ook een fijne aangename ontspanning over mij heen komen dat veel voor mij betekende. Mijn lichaam zat letterlijk vast. Door de jaren heen heb ik steeds vaker verschillende massages genomen om mijn krampachtige spieren, maar ook emotionele spanningen te kunnen en durven loslaten. Nu betekent een massage voor mij ontspanning en de verbinding weer voelen met mijzelf. Dit gevoel van iets kunnen bijdragen aan de gezondheid van een ander heeft mij gemotiveerd verder te gaan en dit met andere mensen te delen. Om meer over massages te leren en een gedegen basis te leggen, heb ik de massage-opleiding bij de Wellness academie gevolgd. Door deze opleiding, verschillende trainingen en mijn werk als masseur heb ik het vak letterlijk in de vingers gekregen. Dus ervaar je lichamelijke, geestelijke / emotionele klachten of heb je gewoon behoefte aan rust en ontspanning boek dan een massage bij mij.

Maak een afspraak met Maree
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Thaise massage
  • Therapeutische massage
  • Voetreflex massage
  • Zwangerschapsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,