Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Mariel

Mariel

Locatie: Arnhem e.o.

Mijn naam is Mariel,

Samen met man en zoon woon ik in een leuk 30-er jarenhuis in Arnhem, waar ik ook een kleine praktijk heb.

Echter merk ik dat ik liever buitenshuis bezig ben, het liefst masseer ik mensen die ontspanning zoeken.

Ik heb bemerkt dat veel mensen stress hebben, daardoor hoofdpijn en triggerpoints krijgen, en dat is juist mijn specialisme.

Ook reiki, lage rugpijn en stoelmassages ben ik gaan oppakken als specialisaties na mijn opleiding integrale massage, een eenjarige hbo opleiding.

Ik zoek mensen die ik vaker kan gaan helpen hun klachten te verminderen door middel van massage.

Graag maak ik kennis met je en kom ik langs om jou de ontspanning te bieden die men tegenwoordig zo nodig heeft, in deze 24 uurs maatschappij!

Maak een afspraak met Mariel
  • Hoofdpijn massage
  • Integrale Ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Reiki
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage
  • Zwangerschapsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,