Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Jade

Locatie: Amersfoort e.o.

Ik ben Jade, een vriendelijke, sociale en ervaren fysiotherapeute die graag sportmassages geeft. Ook ben ik een rustige en enthousiaste amazone, een avontuurlijke backpacker en festival liefhebber, maar vooral een creatieve, sportieve en leergierige onderneemster. Ik behandel veel sporters met fysieke klachten en/of spanningsklachten, waarbij ik graag zorg voor sneller herstel, meer ontspanning, balans en energie. Ik wil jou laten ervaren dat een sportmassage het herstel bevordert én bijdraagt aan het behouden van het optimale bewegen, zodat jij blessurevrij kan sporten én ontspannen aan het dagelijks leven kan deelnemen.

Waarom geef ik graag sportmassages? Terwijl ik werkte in het buitenland ontdekte ik hoe leuk sportmassages zijn om te geven én tijdens het reizen hoe heerlijk en effectief het kan zijn voor je eigen lijf. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals fascia en triggerpoint therapie probeer ik altijd een goede mix te vinden tussen ‘effectief & ontspannend’. Dit geeft mij de kans om d.m.v. de diverse massagetechnieken jou zowel preventief als tijdens de revalidatie optimaler te ondersteunen.

Als ik naar jou, jouw bedrijf of event toe kom, dan kom ik samen met de ‘Fysiotherapie/massagebus’. Ik kan hierdoor zowel binnen op de locatie als buiten op jouw terrein de behandelingen in een comfortabele omgeving verzorgen. De fysiotherapiebus is mijn mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassages, met extra aandacht voor de fitheid van de mens. Deze wordt zo innovatief, zelfvoorzienend en duurzaam als mogelijk ingezet. De wagen is voor mij het ultieme avontuur waarin ik mijn passies: werk, reizen en sport kan combineren. Ik bied fysiotherapie, sportmassages en fysiotherapeutische ondersteuning aan bij sportteams, onder andere op meerdaagse (sportieve) evenementen. Hierdoor is mijn wens om met een originele en creatieve insteek mijn vak met enthousiasme te blijven uitvoeren uitgekomen.

Voor losse sportmassages zul je me vooral in de regio Amersfoort en Amsterdam tegenkomen, daar kom ik gewoon aan huis. Wilt u meer dan 4 uur boeken op één locatie dan ben ik ook zeker bereid om verder te reizen. Voor grotere meerdaagse (sportmassage) opdrachten bij bedrijven, evenementen of festivals op één locatie, van meer dan 4 uur p.d.  kan het door het hele land en zelfs in Europa!

Ken jij sporters, bedrijven en/ of evenementen die hierbij baat zouden kunnen hebben? Of heb jij hier zelf behoefte aan? Wil jij dit ook? Neem dan contact op voor de mogelijkheden met Masseur aan de Deur.

Voor een massage aan huis in Amersfoort en omgeving kunt u mij boeken via de onderstaande link of via de homepage

Van 1 december 2022 t/m 30 april 2023 niet beschikbaar

Maak een afspraak met Jade
  • Bindweefselmassage
  • Deep tissue massage
  • Fasciatherapie
  • Fysiotherapie
  • Medical taping
  • Mulligan Therapie
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpoint massage
  • Zwangerschapsmassage