Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Jade

Locatie: Amersfoort e.o.

Ik ben Jade, een vriendelijke, sociale en ervaren fysiotherapeute die graag sportmassages geeft. Ook ben ik een rustige en enthousiaste amazone, een avontuurlijke backpacker en festival liefhebber, maar vooral een creatieve, sportieve en leergierige onderneemster. Ik behandel veel sporters met fysieke klachten en/of spanningsklachten, waarbij ik graag zorg voor sneller herstel, meer ontspanning, balans en energie. Ik wil jou laten ervaren dat een sportmassage het herstel bevordert én bijdraagt aan het behouden van het optimale bewegen, zodat jij blessurevrij kan sporten én ontspannen aan het dagelijks leven kan deelnemen.

Waarom geef ik graag sportmassages? Terwijl ik werkte in het buitenland ontdekte ik hoe leuk sportmassages zijn om te geven én tijdens het reizen hoe heerlijk en effectief het kan zijn voor je eigen lijf. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals fascia en triggerpoint therapie probeer ik altijd een goede mix te vinden tussen ‘effectief & ontspannend’. Dit geeft mij de kans om d.m.v. de diverse massagetechnieken jou zowel preventief als tijdens de revalidatie optimaler te ondersteunen.

Als ik naar jou, jouw bedrijf of event toe kom, dan kom ik samen met de ‘Fysiotherapie/massagebus’. Ik kan hierdoor zowel binnen op de locatie als buiten op jouw terrein de behandelingen in een comfortabele omgeving verzorgen. De fysiotherapiebus is mijn mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassages, met extra aandacht voor de fitheid van de mens. Deze wordt zo innovatief, zelfvoorzienend en duurzaam als mogelijk ingezet. De wagen is voor mij het ultieme avontuur waarin ik mijn passies: werk, reizen en sport kan combineren. Ik bied fysiotherapie, sportmassages en fysiotherapeutische ondersteuning aan bij sportteams, onder andere op meerdaagse (sportieve) evenementen. Hierdoor is mijn wens om met een originele en creatieve insteek mijn vak met enthousiasme te blijven uitvoeren uitgekomen.

Voor losse sportmassages zul je me vooral in de regio Amersfoort en Amsterdam tegenkomen, daar kom ik gewoon aan huis. Wilt u meer dan 4 uur boeken op één locatie dan ben ik ook zeker bereid om verder te reizen. Voor grotere meerdaagse (sportmassage) opdrachten bij bedrijven, evenementen of festivals op één locatie, van meer dan 4 uur p.d.  kan het door het hele land en zelfs in Europa!

Ken jij sporters, bedrijven en/ of evenementen die hierbij baat zouden kunnen hebben? Of heb jij hier zelf behoefte aan? Wil jij dit ook? Neem dan contact op voor de mogelijkheden met Masseur aan de Deur.

Maak een afspraak met Jade
  • Bindweefselmassage
  • Deep tissue massage
  • Fasciatherapie
  • Fysiotherapie
  • Medical taping
  • Mulligan Therapie
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpoint massage
  • Zwangerschapsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,