Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Miriam

Miriam

Locatie: Limburg

Mijn naam is Miriam ben 58 jaar en gecertificeerd masseuse. Samen met mijn zus run ik een massagepraktijk. Tevens ben ik werkzaam in Zuid/Midden Limburg voor masseur aan de deur. Het concept van masseur aan de deur spreekt me erg aan. Mensen ontspannen het beste als ze thuis in hun eigen omgeving zijn. Naast ontspanningsmassage geef ik ook cupping en hotstone massage.

Ontspanning is niet alleen heerlijk maar ook heel gezond. Middels massage wordt het lichaam diep gereinigd en van afvalstoffen ontdaan. Het lichaam voelt na een massage heerlijk ontspannen aan. Ook kunnen lichamelijke en stress gerelateerde klachten door een massage worden verminderd.

We kennen allemaal de hectiek en waan van alle dag baan, kinderen, huishouden, een druk sociaal leven sporten etc. Hoe vaak zeggen we niet stilletjes tegen ons zelf was er maar eens een moment rust of had ik maar vakantie. Gun jezelf zo’n rust moment.

De hectiek kunnen we voor u niet wegnemen we kunnen er wel ervoor zorgen dat de” accu “weer kan opladen zodat u relaxter door het leven kan gaan.

Bent u op zoek naar een massage aan huis rond Maastricht,  hoop u binnenkort als uw masseur aan de deur te mogen begroeten.

Boek mij
  • Cupping massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage