Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Miriam

Miriam

Locatie: Limburg

Mijn naam is Miriam ben 58 jaar en gecertificeerd masseuse. Samen met mijn zus run ik een massagepraktijk. Tevens ben ik werkzaam in Zuid/Midden Limburg voor masseur aan de deur. Het concept van masseur aan de deur spreekt me erg aan. Mensen ontspannen het beste als ze thuis in hun eigen omgeving zijn. Naast ontspanningsmassage geef ik ook cupping en hotstone massage.

Ontspanning is niet alleen heerlijk maar ook heel gezond. Middels massage wordt het lichaam diep gereinigd en van afvalstoffen ontdaan. Het lichaam voelt na een massage heerlijk ontspannen aan. Ook kunnen lichamelijke en stress gerelateerde klachten door een massage worden verminderd.

We kennen allemaal de hectiek en waan van alle dag baan, kinderen, huishouden, een druk sociaal leven sporten etc. Hoe vaak zeggen we niet stilletjes tegen ons zelf was er maar eens een moment rust of had ik maar vakantie. Gun jezelf zo’n rust moment.

De hectiek kunnen we voor u niet wegnemen we kunnen er wel ervoor zorgen dat de” accu “weer kan opladen zodat u relaxter door het leven kan gaan.

Ik hoop u binnenkort als uw masseur aan de deur te mogen begroeten.

Maak een afspraak met Miriam
  • Cupping massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,