Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Mirjam

Mirjam

Locatie: Amsterdam

Mijn naam is Mirjam, oorspronkelijk kom ik uit Zwitserland en woon sinds 2018 in Amsterdam. Vroeger werkte ik fulltime in een kantoorbaan. Maar ik realiseerde me al snel dat het niet mijn passie is om de hele dag achter een computer te zitten. Masseren is dat wel!
Ik geloof dat het geven van een goede massage met de juiste intentie, wonderen kan verrichten, zowel fysiek als mentaal. Tijdens de massage kunt u genieten van de tijd dat u niets hoeft te doen, behalve te ontspannen en aanwezig te zijn in uw eigen lichaam. Na het ontvangen van mijn massage voel je je gerevitaliseerd, energiek, tegelijkertijd diep ontspannen en in harmonie met jezelf.

Naast de meer bekende Sport en Deep Tissue Massage bied ik ook Thaise Yoga Massage aan.
Thai Yoga Massage is een zeer oude en unieke vorm van massage. Het is een dynamische, ritmische massage, waarbij ik druk uitoefen op de energielijnen van je lichaam en op specifieke acupressuurpunten. Tijdens deze volledige lichaamsmassage worden een aantal diepe, op yoga gebaseerde stretches toegepast. Het verlicht spierspanning, verbetert de soepelheid van de gewrichten, verhoogt de flexibiliteit en activeert de bloedcirculatie. De Thaise yoga massage wordt gegeven op een futon op de grond. Er wordt geen massageolie aangebracht en je blijft volledig gekleed. Mocht je interesse hebben in deze vorm van massage, laat het me dan van tevoren weten.

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Duits.

Voor een massage aan huis in Amsterdam kan je mij boeken via de onderstaande link, de homepage of via de “boek een massage” button

Maak een afspraak met Mirjam
  • Deep tissue massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Thaise Yoga Massage
  • Triggerpoint massage
  • Zwangerschapsmassage