Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Nicky

Nicky

Locatie: Amsterdam e.o.

Meet Nick, een absolute Topper!!

Ik ben Nick,
Na ruim 20 jaar in de Horeca te hebben gewerkt was het tijd voor iets anders.
Ik heb de opleiding tot sportmasseur gevolgd omdat ik wel met mensen wil blijven werken en altijd al affiniteit heb gehad met het menselijk lichaam.
Daarna heb ik nog een cursus Aquama massage en Stoelmassage gevolgd. Er staan nog meer cursussen op het programma en zal mij in de toekomst blijven specialiseren. Inmiddels heb ik ook de nodige ervaring opgedaan.
Masseur aan de deur is voor mij de ideale plek om te werken, omdat ik zelfstandig als masseur aan de bak kan gaan, het is super flexibel en kan hierdoor mijn eigen agenda invullen.
Bij mensen thuis en op locatie masseren vind ik het aller leukst, op die manier sta ik niet altijd in dezelfde praktijk te masseren en wordt het geen lopende band werk.
Wat ik zo leuk vind aan het masseren is dat ik onze klanten zowel ontspanning kan bieden als een klachten behandeling kan geven. Ik wil echt dat mijn klanten met het juiste gevoel van mijn massagebank af stappen.
Ik hoop heel snel bij jou langs te kunnen komen en te mogen laten zien wat ik allemaal in huis heb.
Groet en tot snel!

Maak een afspraak met Nicky
  • Aquama Massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,