Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Pim

Locatie: Amersfoort e.o.

Als fanatiek schaatser kwam ik door kleine blessures bij een sportmasseur terecht die mij iedere keer weer goed op weg hielp.

Mijn interesse was gewekt en volgde een cursus sportmassage. Inmiddels heb ik ook de opleiding tot algemeen masseur afgerond en werk ik bij Thermen Soesterberg als masseur. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende massages en massage technieken. Daarnaast volg ik op dit moment een 3 jarige opleiding tot massage therapeut.

Zelf vind ik het heel belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hoe mooi is het dan om mensen met  klachten te kunnen helpen middels een klacht gerichte massage, sportmassage of gewoon goed te laten ontspannen middels een ontspanningsmassage. Bij masseur aan de deur kan dat zelfs bij u thuis.

  • Deep tissue massage
  • Drukpuntmassage
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Klacht gerichte massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,