Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Rachel

Rachel

Locatie: Amersfoort en omgeving

Mijn naam is Rachel, 44 jaar oud en woon in Amersfoort.

Ik heb in veel verschillende branches gewerkt maar kon nooit mijn draai vinden. Daarbij zorgden de lange werkdagen en het vaak werken onder hoge druk voor verschillende gezondheidsklachten.

Er ging een wereld voor mij open toen Iemand mij het telefoonnummer van een masseur gaf. Daar heb ik zelf ervaren hoe massage een belangrijk hulpmiddel kan zijn om stress te verlagen en de verbinding met lichaam en geest kan herstellen. Mijn interesse was gewekt. Na verschillende massagecursussen gevolgd te hebben doe ik momenteel de 4-jarige opleiding voor massagetherapie en volg ik nog een specialisatie training voor massage bij kanker.

Ik geloof in het creëren van een veilige en geborgen omgeving waarbij jij centraal staat. Zodat je alles even los kunt laten, je kan ontspannen en weer op kan laden voor alles wat er op jouw pad komt. Voordat ik aan het werk ga kijken we samen naar jouw behoeften. Wat zijn jouw wensen en verwachtingen. Ik help je graag om dit met mijn massage te bereiken.

Ben jij toe aan een massage? En woon jij in Amersfoort of omgeving?Dan kan je mij voor een massage aan huis boeken via masseur aan de deur.

Boek mij
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Zwangerschapsmassage