Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / René

René

Locatie: Utrecht e.o.

Mijn naam is René, samen met mijn gezin woon ik in De Meern. In 2015 heb ik besloten om het roer om te gooien, mijn gevoel te volgen en te gaan doen wat ik écht leuk vind: ik ben voor mijzelf begonnen als masseur! Nadat ik ben gestart als sport- en ontspanningsmasseur, heb ik dat al snel uitgebreid met klassieke en zwangerschapsmassage. Tevens geef ik hamam-behandelingen (naast ook verschillende massages) bij sauna SpaSereen in Maarssen.
In 2017 ben ik mijn tweede bedrijf gestart, waarbij ik mensen train en coach naar een steviger emotionele basis. Tijdens mijn trainingen combineer ik mentale en fysieke oefeningen om snel tot je gevoel te komen. Je kan bij mij terecht voor fysieke en mentale ontspanning! Ik ben te boeken in de omgeving van Utrecht en Amsterdam

Maak een afspraak met René
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Zwangerschapsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,