Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Roelof

Roelof

Locatie: Groningen e.o.

Mijn naam is Roelof en ik woon in Groningen. Ook wel de mooiste stad van Nederland genoemd. Ik kom vanuit de zakelijke wereld en merk dat dit niet meer past bij mij als persoon. Daarom ben ik gaan zoeken naar mijn kernwaarden en interesses. Begin 2019 heb ik mijn passie gevonden in het masseren toen ik een opleiding klassieke ontspanningsmassage volgde. Ik vond dit zo leuk dat ik snel verder ben gaan leren.  Zo heb ik  bindweefselmassage en sportmassage ook toegevoegd aan mijn portfolio. Hoewel ik betrekkelijk nieuw ben in de wereld van masseren heb ik al wel een groot aantal klanten mogen masseren. Ik ben altijd blij wanneer ik iemand kan helpen om van zijn of haar klachten af te komen. Dit vind ik zelf een heel mooi onderdeel van masseren, om samen op zoek te gaan naar pijnpunten en deze aan te pakken met de kennis die ik heb. Daarnaast geniet ik ook als klanten ontspannen worden op de tafel en aan het einde langzaam weer terugkeren in de werkelijkheid. Sinds kort ben ik, naast de algemene massages, intuïtief gaan masseren. Dit is voor mij een mooie nieuwe uitdaging en vraagt veel meer creativiteit en intuïtie. Met de klant ontstaat hiermee een mooie en diepe connectie. Dit is voor mij wat het betekent om mensen écht te helpen.

Maak een afspraak met Roelof
  • Bindweefselmassage
  • Deep tissue massage
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Sportmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,