Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Roxanna

Roxanna

Locatie: Amsterdam

Hi,
Mijn naam is Roxanna,  35 jaar en woon in Amsterdam.
In 2015 ben ik gaan omscholen naar, sport/ontspanningsmasseur en naar personal trainer.
Tijdens één van mijn reizen naar Azië heb ik kennis mogen maken met de traditionele massage en vervolgens de keuze gemaakt om de opleiding voor sport en klassieke massage te gaan volgen.
Deze heb ik in 2017 met succes afgerond.

Het menselijk lichaam heeft me altijd gefascineerd en vond de opleiding daarom ook super interessant. Wanneer mensen volledig ontspannen van mijn tafel afkomen en ik ze heb kunnen helpen met hun klachten geeft mij dat zelf ook enorm veel voldoening. 

Momenteel werk ik in een van de bekendste Spa Wellness van Nederland.
Mijn specialisaties daar zijn: klassieke massage, ontspanningsmassage, hotstone massage en sportmassage.
Bij de sauna blijf ik continu op de hoogte van de nieuwste technieken en krijg ik cursussen zoals Hotstone , Ayuverdisch en Lomi Lomi massage.

Vaak krijg ik de vraag of ik ook aan huis masseer. Daardoor wilde ik mij graag bij een grotere professionele organisatie aansluiten en zo kwam ik terecht bij Masseur aan de deur.

Vaak zie ik dat mensen net te laat aankloppen met hun klachten bij de masseur of de fysiotherapeut.  Zonde, omdat het vaak al veel eerder voorkomen had kunnen worden. Massage kan klachten verhelpen, maar door je preventief te laten masseren, kunnen zoveel klachten voorkomen worden.
Zelf doe ik veel aan sport en weet als geen ander hoe belangrijk massage is voor zowel in de sport als in het dagelijks leven.
Door een goeie massage zal je al snel stress vermindering ervaren, de bloedcirculatie verbeterd en afvalstoffen worden uit het lichaam verwijdert.
Ook zal het ‘geluks’ gevoel verhogen en ook heel belangrijk:
Je zal veel beter slapen!
Wil je door mij gemasseerd worden, dan kun je mij boeken bij masseuraandedeur.nl

Wie weet tot snel!
Maak een afspraak met Roxanna
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpoint massage
  • Zwangerschapsmassage