Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Suzanne

Suzanne

Locatie: Oss e.o.

Hoi, ik ben Suzanne en woon in Oss.

Wat leuk dat je naar mijn profiel kijkt. Ik wil graag iets over mezelf vertellen.

Na zo’n 12 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt,  wilde ik wat anders, minder werken met mijn hoofd en meer met mijn gevoel. Dankzij mijn moeder kwam ik erachter dat naast mijn enthousiasme voor het werken met kinderen , mijn passie ook bij masseren ligt.
Ze bracht me in aanraking met Rebalancing en dat sprak me enorm aan. Na een korte kennismaking heb ik de hele Rebalancing-opleiding afgerond en ben ik me volledig op massage gaan storten.

Bij de Rebalancing-opleiding heb ik geleerd om met aandacht en gevoel te masseren, iets wat ik bij iedere massage toepas.

Bij Rebalancing gaat het om, door middel van massage, bewust voelen en ervaren, hoe het op dit moment in het lichaam is, zowel fysiek als geestelijk.
Zo kan stress  zowel in het hoofd als in het lichaam, in de vorm van spanning, worden ervaren.
Op een nieuwsgierige manier kijken we samen naar deze pijn / spanning en gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak. Zo vinden we een nieuwe balans.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals deep tissue, dynamische massage, zachte technieken en ademtechnieken.

Na de opleiding ben ik gaan werken bij een Massage Clinic in ‘s-Hertogenbosch.
Daar heb ik ervaring opgedaan met relax massage, zwangerschapsmassages, nek-schouder- rug-  en  voetreflex massages. De technieken die worden gebruikt hebben hun oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunst, zoals het werken met energiebanen (meridianen) en drukpunten (Shiatsu).

In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn eigen massagepraktijk.

Mijn specialiteit is het geven van een massage op maat. Ik stem de massage af op de klachten en wensen die je op dat moment hebt. Persoonlijke aandacht en communicatie in een ontspannen sfeer vind ik hierbij heel belangrijk.

Graag wil ik je uitnodigen om je volgende massage aan huis in de omgeving van Oss te boeken bij Masseur aan de deur en te voelen hoe persoonlijke aandacht in een massage tot een nieuwe  ervaring kan leiden.

Tot dan !

Groetjes,

Suzanne

Maak een afspraak met Suzanne
  • Deep tissue massage
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Rebalancing
  • Sportmassage
  • Therapeutische massage
  • Voetreflex massage
  • Zwangerschapsmassage