Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Ulrike

Ulrike

Locatie: Purmerend e.o.

Mijn naam is Ulrike, 43 jaar en woon in Purmerend met mijn twee kids. Na ruim 20 jaar in de drogisterij/parfumerie branche te hebben gewerkt, heb ik in 2016 het roer omgegooid en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Na twee jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een sauna en wellness resort, als masseur, schoonheidsspecialiste en saunameester, heb ik medio 2018 besloten als zelfstandig masseur te gaan werken. Dit om meer vrijheid te creëren, zodat ik mijn eigen agenda kan beheren en de mogelijkheid heb om op meerdere locaties te werken. Door fulltime te masseren, heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan in het massagevak. Door het volgen van verschillende opleidingen, cursussen en uitwisselingen met collega masseurs, heb ik mijn kennis en kunde verder uitgebreid. Daarnaast ben ik masseur/verzorger geweest van een heren voetbalteam, spelend in de hoofdklasse. Eigenlijk ben ik nooit uitgeleerd en heb ik nog genoeg opleidingen en cursussen op mijn lijstje staan om te volgen. Het geeft mij ontzettend veel voldoening als een klant tevreden van mijn massagetafel afstapt, omdat hun (spier)klachten zijn opgelost, of ze gewoon lekker hebben kunnen ontspannen en hun hoofd weer  helemaal leeg is. Ik werk voor een aantal verschillende opdrachtgevers, Masseur aan de deur is daar één van. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk. Wie weet tot snel!!

Maak een afspraak met Ulrike
  • Bamboe massage
  • Bindweefselmassage
  • Cupping massage
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Manuele Lymfedrainage
  • Sportmassage
  • Zwangerschapsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,