Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Vandana

Vandana

Locatie: Maassluis e.o.

Hallo,

Mijn naam is Vandana. Ik ben van Hindoestaanse afkomst en opgegroeid in het warme Suriname. Op 17 jarige leeftijd kwam ik terug naar Nederland. Voor mijn studie heb ik in Amsterdam en verschillende andere steden gewoond. Op dit moment woon ik al 20 jaar in Maassluis, langs de Nieuwe Waterweg. Het is prachtig wonen hier.

Eerder heb ik een administratiebedrijf gehad, daarnaast masseerde  altijd al ik mensen aan huis. Vaak volwassen, maar ook kinderen en baby’s vonden het zo leuk, dat de ouders moesten wachten. Inmiddels heb ik besloten om volledig massagetherapeut te zijn.

Ik heb mijn Reiki 1,2 en Master opleiding gehaald. Tijdens mijn studie heeft mijn leermeester mij Shiatsu, verschillende massagetechnieken en intuïtief voelen erbij geleerd. Het is geweldig om al deze technieken te combineren tot een goeie massage.
Momenteel zit ik in mijn tweede jaar op de academie voor Traditionele Chinese Medicijnen te Breda.
Er bestaat weinig verschil tussen Shiatsu en Chinese acupunctuur. Beiden hebben dezelfde energiekanalen als basis. Bij Acupunctuur behandelt de therapeut de meridianen met naalden en bij Shiatsu met de handen, knieën en ellebogen.

Ik masseer al van jongs af aan. Mijn ouders waren ondernemers. Na een lange vermoeiende werkdag was ik blij als ze thuis waren, waarna ik ze mijn kleine knuistjes massage gaf. Dat deed hun goed, want massage bracht ze verlichting.
De manier waarop ik mensen behandel, vertelt  alles over mij als persoon, warm, eerlijk, lief en integer. Dat zijn mijn kernwaarden.

Naast het voelen waar de blokkades zitten, masseer ik daar waar nodig is: het hoofd, nek, schouders, rug, benen of voeten. Zo is er voor iedereen een passende massage en ook mensen met sportblessure kunnen bij mij terecht. 

Ik vind het belangrijk om mensen thuis te masseren, omdat mensen in hun eigen omgeving  vaak het meest ontspannen zijn. Het is een gekregen gave om mensen te mogen masseren, zodat ze zich weer relaxt en herboren kunnen voelen. Een massage wordt in de oosterse wereld gezien als een levensbehoefte, terwijl het bij ons, in de westerse wereld als een luxe gezien wordt.

Gezondheid is veel meer dan niet ziek zijn. Een goede gezondheid begint bij goede stroming van de Qi (adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie ) door het lichaam, een ontspannen geest en sociale contacten.

Onze huidige “Corona” periode duurt inmiddels al langer dan een jaar. Tussen de Lock downs door heb ik gelukkig veel mensen mogen masseren. Klanten verlangde, door het langdurig thuiswerken en opgesloten zitten, naar fysieke en mentale verlichting, middels massage. Werkgevers gingen er eerder vanuit, dat werknemers minder productief zouden zijn als ze fulltime zouden thuiswerken. Inmiddels is het tegenoverstelde bewezen, ze werken juist uren aaneengesloten, aangezien ze nu de social talks op kantoor missen, het wandelingetje naar een collega, de koffieautomaat of een vergadering.
Nog niet iedereen heeft alleen nog de juiste ergonomische thuiswerkplek kunnen creëren, waardoor allerlei fysieke klachten zijn ontstaan. Spieren in de nek, rug en schouders hebben het zwaar te verduren, omdat de belasting groter is dan het lichaam aan kan. Een massage kan hierbij enorme verlichting geven.

Naast fysieke ongemakken kampen steeds meer Nederlanders met mentale problemen. Het welzijn van mensen staat onder druk. Mensen zijn gestrest en kunnen de spanning in hun lijf niet goed kwijt. Voor veel mensen is de belasting het afgelopen jaar steeds groter geworden. Als masseur kan ik  ondersteunen in het herstel van fysieke en mentale gezondheid. Door een massage komt je lichaam en geest weer tot rust, het verbetert je slaap, je krijgt meer energie, het verhoogt je weerstand, stimuleert je doorbloeding, het geeft je zelfherstellend vermogen een impuls, kortom een massage verbetert je hele welzijn.

Voor een massage aan huis zie ik je boeking graag tegemoet.

 

Maak een afspraak met Vandana
  • Acupressuur
  • Anti Hoofdpijnmassage
  • Gezichts en hoofdhuidmassage
  • Klassieke massage
  • migraine massage
  • Ontspanningsmassage
  • Shiatsu
  • Tuina massage
  • Wellness massage
  • Zwangerschapsmassage