Rian

Locatie: Sint Anthonis en omstreken

Ik ben Rian, masseur en ‘mensenmens’. Dat is wie ik wil zijn en wie ik ben. Een mensenmens ben ik altijd al: graag in contact met anderen, empathisch, persoonlijk, met oprechte aandacht voor de ander, verbinding makend. Ik hou van natuur, cultuur, muziek en sport en ben dol op m’n Volkswagen camperbusje.

De titel ‘masseur’ kwam pas veel later. Ik was namelijk meer dan twintig jaar lang zelfstandig tekstschrijver en vormgever. Totdat ik het niet meer was. Het niet meer voelde. Het niet meer wilde zijn. Het gaf me geen energie en voldoening meer. Ik ontdekte dat ik meer ‘uit m’n hoofd’ wilde, echt iets met m’n handen wilde gaan doen. 

Ik volgde met heel veel plezier en oprechte motivatie de opleiding tot ontspanningsmasseur. Ik masseer bij mensen thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving en werk daarnaast parttime als masseur bij Thermen Berendonck, waar ik met veel vlieguren m’n ervaring heb opgebouwd en mezelf als masseur steeds verder heb ontwikkeld.

Een massage is pure ontspanning, me-time, even een heerlijk moment voor jezelf. Een massage betekent goed zorgen voor jezelf, voor je lichaam en je geest. Behalve dat de massage zelf zorgt voor een intens gevoel van ontspanning, merk je ook daarna nog lang de positieve effecten. Het geeft je positieve energie, vermindert stress, zorgt voor meer rust in je hoofd, geeft je meer balans in je leven en creëert een geluksgevoel. En daarnaast heeft een massage ook fysieke voordelen: het zorgt voor soepele spieren, een betere bloedcirculatie, werkt bloeddrukverlagend en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen.

Ik gun iedereen geluk en ontspanning in hun leven en met mijn massages lever ik daar graag een bijdrage aan!

Boek mij
  • Klassieke massage
  • Magnesiummassage
  • Ontspanningsmassage
  • Stoelmassage
  • Zwangerschapsmassage