Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Over ons

Masseur aan de deur is een initiatief van mij,  Claudia Slabbekoorn.
Ik ben opgegroeid in het pittoreske Bergen, maar woon tegenwoordig ook met veel plezier in Amsterdam.
Op 25-jarige leeftijd studeerde ik fysiotherapie en ontdekte ik de kracht van massage. Ik werd verliefd op het vak en heb mij gespecialiseerd in meerdere massage vormen.
Na het leren van alle anatomische en fysiologische kennis,  ben ik mij ook gaan verdiepen in andere massage technieken.  Zo heb ik bijvoorbeeld met mijn docent van Holistische massagetherapie een prachtige reis gemaakt. Waar we verbleven tussen de Indianen van het Andes gebergte in Ecuador en we les kregen van o.a. een Sjamaan. Ook ben ik afgereisd naar Thailand, om daar de traditionele Thaise massage onder de knie te krijgen.

Al onze masseurs zijn erg gedreven en volgen nog steeds, vanuit passie voor het vak, cursus na cursus. Vandaar dat onze masseurs beschikken over meerdere massage specialisaties en kunnen we ook meerdere technieken toepassen binnen 1 massage.
Zo kunnen we wat dieper ingaan op blokkades (knopen) in de rug, met bijvoorbeeld  een triggerpointmassage, masseren we de kuiten middels sportmassage technieken, en passen we bijvoorbeeld bindweefselmassage toe bij cellulitis, rimpels of andere verklevingen.

Er zijn zo ontzettend veel verschillende massagetechnieken, maar ik geloof dat ze allemaal hetzelfde kunnen bereiken.
Ik wilde heel graag een netwerkt creëren waarbij het mogelijk is, om klanten met goeie masseurs te verbinden. En volgens mij is dat al goed gelukt. Bij Masseur aan de deur zijn hele spirituele masseurs aangesloten, maar ook bijvoorbeeld fysiotherapeuten en massagetherapeuten, die ook de Traditionele Chinese geneeskunde beheersen.
Al vroeg signaleerde ik de trend van massages aan huis of ergens anders op locatie op.
Zo geven we ook bedrijfsmassages, masseren we bij Events en worden we ingeschakeld door grote hotelketens om hun massages te verzorgen.

Ondertussen is Masseur aan de deur uitgegroeid tot een groot landelijk netwerk. Sinds 2006 heeft Masseur aan de deur al vele tevreden klanten bediend.
Zelf geloof ik heel erg in het onze klanten een stukje makkelijker te maken, door aan huis te komen. We zijn in onze huidige maatschappij al zoveel tijd kwijt aan “on” dingen.  Mensen vinden hun omgeving fijn, zetten soms hun favoriete muziek op, hoeven geen oppas te regelen, hebben zo geen reistijd, het is niet nodig om een parkeerplek te zoeken, fietsen niet heen of terug door weer en wind, dat doen wij 😉 en kunnen na de massage even rustig bijkomen in hun eigen omgeving.
Op locatie werken geeft mij zelf een enorm gevoel van vrijheid. Ik rijd op mijn elektrische fiets, met de massagetafel achterop, door heel Amsterdam.

We kunnen op één dag hele verschillende klanten hebben. Van een terminaal patiënt, een student die al weken aan zijn scriptie werkt, een vrouw die net bevallen is, een chirurg met spit, een acteur die op de set door zijn rug is gegaan, zangers voordat ze het podium betreden, tot mensen met allerlei stress gerelateerde klachten.

Gelukkig zijn er ook veel mensen die inzien dat het heel verstandig is om na zoveel inspanning ook dieper te ontspannen.

Ik word geraakt door de vele verhalen en de diepere banden die ontstaan tussen klanten en masseurs.
Doordat we steeds van plek naar plek gaan, hebben we ook tijd om de massages te verwerken, een broodje te halen bij mijn favoriete broodjeszaak, kaas te kopen op een markt waar ik toevallig voorbij rijd, of even te genieten van al het moois we onderweg tegenkomen. 

Inmiddels werken we ook met een gedreven team  van developers, marketeers, telefonistes etcetera,  zodat ook alles achter de schermen op rolletjes loopt.