Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Masseur? sluit je aan

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe masseurs, zowel in gebieden waar wij al masseurs werkzaam hebben, als in nieuwe regio's.

Ben jij een vakbekwame, gedreven en betrouwbare masseur? Meld je dan nu aan. Je krijgt een profiel op onze site, beheert je eigen agenda, ontvangt een bedrijfspolo, een massagetafelrugtas en eventueel promotiemateriaal. Bovendien geven we ook gedegen advies over het promoten van jezelf. Én profiteer je van al onze landelijke advertentie inspanningen (printmedia, radio & tv, social media & Google).

Het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen zijn handdoeken, olie, een massagetafel en vervoer. 

Mocht je geïnteresseerd zijn om op commissiebasis te werken, stuur ons dan een e-mail met je specialisaties, je ervaring en een stukje over jezelf. Een kennismakingsgesprek en het geven van een massage is onderdeel van de procedure.

Je mag je e-mail sturen naar:
info@masseuraandedeur.nl

Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,