Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Deep tissue massage

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Om dit te bereiken zal de therapeut directe diepe druk of frictie aanbrengen op het lichaam. De spieren worden op hun natuurlijke plaats en spanning terug gebracht en het lichaam komt weer in balans. Door diepe massagetechnieken toe te passen met veel aandacht voor de spieren, wordt de energiestroom verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Na de massage kan je lichaam soms wat pijn doen, na twee dagen voel je je vaak een stuk beter.

Deze massage werkt goed bij:

  • vermoeidheidsverschijnselen na lichamelijke
  • inspanning
  • pijn of kramp
  • nek- en rugklachten
  • Schouder- en armklachten
  • spierstijfheid
  • stress en stressgerelateerde klachten

 

Bijzonderheden

Na een deep tissue massage moet je heel veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken.

Bekijk alle massages
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,