Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt uit Hawai. Lomi Lomi  betekent in het Hawaïaans massage en is generatie op generatie overgedragen. Het is een bijzondere spirituele ervaring. Bij de massage wordt het hele lichaam met lange vloeiende bewegingen aangeraakt met (warme) olie. Energieblokkades worden opgeheven en de natuurlijke energiestroom gestimuleerd. Een Lomi Lomi massage werkt zeer ontspannend en brengt lichaam en geest weer in balans.

Deze massage werkt goed bij:

  • pijnklachten
  • stress en stressgerelateerde klachten
  • gewrichtsklachten
  • spierstijfheid

 

Bekijk alle massages
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,