Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Thaise yoga massage

Thaise Yoga massage is een vorm van massage waarbij beweging, reflexologie, strekkingen en drukpuntmassage samenkomen tot een stevige en ontspannende massage. De strekkingen komen overeen met bepaalde yogahoudingen. De masseur strekt en masseert vanuit meditatie in vloeiende doorgaande bewegingen en gebruikt hierbij handen, armen, ellebogen, knieën en voeten om je lichaam op de meest optimale manier te masseren.

Effecten van de massage:

Gezondheidsbevorderend
Betere doorbloeding
Voert afvalstoffen af
Verbetert de flexibiliteit
Verbetert de werking van organen en het afweermechanisme
Geeft een betere energiebalans
Vermindert de effecten van stress en werkt ontspannend
Vermindert en voorkomt nek-, schouder- en rugklachten
Na deze (soms pittige) massage voel je je diep ontspannen en vitaal.

Bekijk alle massages
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,