Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Andrea

Andrea

Locatie: Hilversum e.o.

Mijn naam is Andrea,  in 2015 heb ik de opleiding ontspannings- en sportmassage afgerond. Daarna heb ik een jaar lang gewerkt in een van de mooiste sauna’s van Nederland. Hier heb ik dagelijks gemerkt dat een massage wonderen voor je kan doen.
Omdat ik zelf nog deels een kantoorbaan heb, begrijp ik maar al te goed dat je na je werk wel een goede massage kan gebruiken. Het geeft mij een voldaan gevoel om ervoor te zorgen dat je na de massage weer helemaal ontspannen bent. En omdat ik flexibel ben, kom ik op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak met Andrea
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,