Masseurs / Chi Chi

Chi Chi

Locatie: Tilburg e.o.

Hoi, mijn naam is Chi Chi, 33 jaar en ben sinds 2017 actief als gecertificeerd masseur.

Ik geloof dat masseren een van de oudste technieken is om het lijf te helen door middel van aanraking. Nadat ik zelf een periode van ziekte heb meegemaakt in mijn leven, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om weer te verbinden met je lijf. Ik denk dat het ontvangen van een massage hierin een erg krachtige tool kan zijn.

Door de jaren heen heb verschillende massage cursussen gevolgd en heb hierin mijn eigen stijl ontwikkeld.
Ik onderzoek door middel van aanraking wat het lichaam op dit moment het hardst nodig heeft.
Mijn visie is holistisch en energetisch, maar ik ga ook zeker opzoek naar knopen en stramme spieren in het lijf om deze goed los te masseren. Daarnaast is er ook ruimte voor de nodige ontspanning in mijn massages. Mijn massages noem ik daarom ook wel intuïtieve ontspanningsmassages.

Door de jaren heen heb ik veel gemasseerd op festivals in zowel Nederland als het buitenland en masseerde ik in mijn atelier in Tilburg. Naast masseren heb ik een eigen bedrijf in natuurlijke zeep en shampoo wat betekent dat ik veel kennis heb op het gebied van natuurlijke en etherische oliën. Ik masseer dan ook alleen met 100% natuurlijke olie.

Wil je graag een fijne, ontspannen verbinding aangaan met je lijf? Heb je last van stramme spieren of knopen? Of wil je gewoon even lekker helemaal tot rust komen? Boek dan mijn massage in Tilburg of Eindhoven via Masseur aan de deur.

Chi Chi is vanaf Maart weer beschikbaar

Boek mij
  • Energetische massage
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Mindfullness Massage
  • Stoelmassage
  • Wellness massage
  • Zwangerschapsmassage