Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Janine

Janine

Locatie: Haarlem en omgeving

Ik ben Janine, opgegroeid en gestudeerd in de stad Groningen.

Vervolgens met gezin verhuisd naar Amsterdam en na een paar jaar verschoven naar Haarlem en omstreken.

Mijn roots liggen in de sport; ik heb jarenlang op hoog niveau in de schaatswereld mogen presteren op zowel de 400m baan als in de shorttrackhal. Tijdens mijn sportcarrière heb ik vele wedstrijden, toernooien en kampioenschappen gereden en heel gevarieerde trainingsvormen uitgevoerd en doorstaan. Daardoor heb ik ook ervaren hoe belangrijk en waardevol een goede massage is.

De interesse in anatomie, fysiologie en de kracht van een massage hebben mij nooit losgelaten. Na een geweldig leuke maar ook stressvolle tijd in de commerciële business werd het tijd om mijn passie handen en voeten te geven. De opleiding tot masseur was voor mij een logisch gevolg.

Masseur aan de Deur geeft mij een extra dimensie in de vorm van vrijheid, afwisseling en volledige toewijding, ik kan mijn klanten compleet ontzorgen zodat het effect van de massage 100% kan doorwerken. Een betere bloedcirculatie, het afvoeren van afvalstoffen, pijnlijke spieren laten herstellen, onrust laten verdwijnen of hoofdpijnklachten en stress laten afnemen/verdwijnen zijn een aantal resultaten welke een massage kunnen bewerkstelligen.

Mijn kracht ligt in het aanvoelen wat iemand nodig heeft om vervolgens een massage geheel op maat te geven. Ik combineer verschillende technieken met elkaar en pas de intensiteit aan op het individu. Elke massage begint met een korte intake om de massage goed af te stemmen op de behoeftes en wensen.

Schroom niet en ervaar mijn kennis en kracht door het boeken van een massage via onderstaande link.

Boek mij
  • Deep tissue massage
  • Klassieke massage
  • Medical taping
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpoint massage
  • Zwangerschapsmassage