Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

John

Locatie: Het Gooi

Mijn naam is John, een 57 jarige masseur, healer en coach. Alweer bijna 35 jaar getrouwd en we hebben 3 kinderen en een aantal kleinkinderen. Ik ben woonachtig in ’t Gooi, dit is tevens de regio waarin ik aan het masseren ben.
Sinds 2008 geef ik healings. Drie jaar later ben ik ook workshops en opleidingen gaan geven hier in. De diverse soorten behandelingen die ik geef zijn aardend, intens en krachtig om dichter bij jezelf te komen.
Sinds mijn ontmoetingen 5 jaar geleden met de Maori van de spirituele Tuhoe stam, uit Nieuw Zeeland. Ben ik regelmatig met ze gaan samenwerken en hebben ze me meegenomen in het geven van hun healingen. Dit zijn zeer diepe deep tisseu massage healingen welke ik Paikea massage noem. Paikea is in Maori de bultrugwalvis en wat Tikirau zegt is dat juist die kracht en verbinding in mij zit.
Vervolgens ben ik diverse massage opleidingen gaan volgen om hier meer vaardigheid in te krijgen.
Met het masseren ga ik in op de vraag van de klant, maar mijn handen gaan vaak naar de plekken toe die er om vragen. Ik hou van aanpakken, stevig maar in afstemming op de klant. Vaak geven de klanten terug dat de massage stevig is met een fijne uitwerking die meer ruimte geeft. Het grote voordeel is dat je als klant niet meer de deur uit hoeft en kan lekker nagenieten in de eigen privé ruimte.
Als je eens lekker wil genieten en nagenieten ben ik te boeken in ’t Gooi via Masseur aan de Deur

Maak een afspraak met John
 • Bindweefselmassage
 • Cupping massage
 • Deep tissue massage
 • Energetische massage
 • Intuïtieve ontspanningsmassage
 • Klassieke massage
 • Lomi lomi massage
 • Paikea massage
 • Sportmassage
 • Stoelmassage
 • Triggerpoint massage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,