Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Kempke

Kempke

Locatie: Berkel Enschot

Mijn naam is Kempke,

in 1980 ben ik als boogschutter ter wereld gekomen. Ik hou dan ook erg van reizen en avontuur. Al jong kwam ik via mijn ouders in contact met Astrologie, het Spirituele en alles wat daarbij kwam kijken (een groot avontuur). Later werd ook mijn interesse gewekt voor de verschillende natuurlijke geneeswijzen. Wat kun je met energie doen, wat doen Massages met je, waarvoor dienen de Chakra’s en de Aura, wat zijn Bloesem remedies en wat is er toch zo bijzonder aan edelstenen en klankschalen? Allemaal vragen waar ik het mijne van wilde weten.

Zo kwam ik in 2004 voor het eerst in aanraking met Reiki. Deze Universele Levensenergie zet hele mooie bijzondere dingen in beweging, zo ook bij mij. Vele opleidingen en cursussen verder heb ik mij aangesloten bij masseur aan de deur.

Ik kan nu heerlijk aan de slag met al mijn opgedane kennis en geniet met volle teugen van dit bijzonder dankbare beroep. 17 januari 2015 ben ik afgestudeerd als Kinder Coach. Coachen in combinatie met mijn andere kwaliteiten zorgen ervoor dat volwassenen en ook kinderen makkelijker kunnen ontspannen en weer in hun eigen kracht komen te staan.

Op een ontspannen manier lichaam, geest en ziel weer in balans laten komen.
Gun jezelf een momentje voor jezelf en boek een massage
Liefs Kempke

Maak een afspraak met Kempke
  • Baby Massage
  • Chakra Massage (edelstenen)
  • Detox Massage
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Kindermassage
  • Klank Stoel Massage
  • Klankschalen Massage
  • Metamorfose Massage
  • Nilmadë Talk Massage (Reiki)
  • Stoelmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,