Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Kuno

Locatie: Haarlem e.o.

Masseur aan huis in Haarlem en omgeving.

Massage: Kom in contact met de vele voordelen”

Mijn naam is Kuno, 43 jaar en woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Zandvoort. Voorheen ben ik actief geweest in de verkoop van mode en in het leidinggeven aan retail teams. Ik merkte dat mijn manier van denken en doen niet meer paste in de omgevingen waar ik werkte, daarom ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik de stap naar het holistisch masseren gemaakt.

De opleiding voor holistisch masseur gaf mij enorm veel positieve energie. Het is ook zeker niet de laatste opleiding die ik ga volgen op dit gebied. Ik heb al een groot aantal klanten mogen masseren. Vanaf de eerste dag zijn mensen enthousiast over de aandacht die zij ervaren. Dat doet ook mij erg goed. Een holistisch masseur benadert de mens in zijn geheel (holos). Een holistische massage vermindert je spierspanning, het stimuleert je doorbloeding, energieblokkades worden opgeheven en het zelfherstellend vermogen van je lichaam krijgt een enorme boost. In ons dagelijks leven kennen we allemaal spanning. Fysieke spanning en ook psychische spanning. Deze spanningen kunnen allerlei lichamelijke klachten veroorzaken. Door een holistische massage herstel je de balans in je lichaam. Als we voldoende rusten, herstelt het lichaam zich ook beter. We gunnen onszelf echter relatief weinig rust.

Ik nodig je graag uit om mijn (holistische) massage te ervaren.

“Massage kan een krachtig hulpmiddel zijn om je te helpen de regie te nemen over je gezondheid en welzijn”

Voor een massage aan huis in Haarlem en omgeving kunt u mij boeken via de onderstaande link of via de homepage van masseuraandedeur.nl

Boek mij
  • Holistische massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage
  • Zwangerschapsmassage