Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Marc

Locatie: Amsterdam Noord eo

Mijn naam is Marc,

Al zo lang ik mij kan herinneren is het lichaam mijn wegwijzer, bewustzijn en richtlijn. Naast studies o.a. bij Anand ben ik altijd actief geweest op het gebied van massage en emotioneel lichaamswerk (bio-energetica). Rond mijn 40e heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig werkend massagetherapeut. Ik ontwikkel cursussen en trainingen op het gebied van massage en ben docent van massagetechnieken.
Massagetherapie en massage zijn termen die nogal eens door elkaar gebruikt worden terwijl ze wezenlijk van elkaar verschillen. Bij massage zijn de doelen vaak klachtenpreventie of -reductie en een stuk ontspanning. Bij massagetherapie is dit ook het geval maar wordt daarbij tevens aandacht geschonken aan bewustwording van de relatie tussen onze lichaam en geest. Wat vertelt het ons in de vorm van klachten, vermoeidheid, blijheid en plezier? Eigenlijk alles wat ligt tussen “pijn en fijn!” We leren als het ware ons lichaam te “lezen”. Massagetherapie biedt op een liefdevolle wijze ondersteuning en een spiegel voor onze mentale en fysieke processen en geeft mogelijkheden om ons bewustzijn te verdiepen.
Momenteel is Marc alleen te boeken als stoelmasseur. Onze stoelmassages zijn te boeken via het aanvraagformulier onder het kopje “stoelmassage” of anders per mail.
  • Shiatsu
  • Stoelmassage