Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Marcel

Marcel

Locatie: Gouda en omstreken

Mijn naam is Marcel, geboren in 1964 , vader van een prachtige dochter en woonachtig in Gouda.
Ik geef preventieve,-ondersteunende en therapeutische massages en coachingstrajecten voor mensen die gezond en fit willen blijven, de drukte van het dagelijkse leven even achter zich willen laten, in een veranderingsproces zitten en aan mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Zo’n 29 jaar geleden kwam ik in Indonesië in ‘aanraking’ met massage. Er ging toen een nieuwe wereld voor mij open en die ging daarna ook niet meer dicht.

Ook door het vele hardlopen kwam ik geregeld na wedstrijden op de tafel terecht en ontdekte de heilzame invloed van massage.  Invloeden van de vele reizen naar het verre oosten en met name India hadden ook z’n weerslag op mijn leven en hoe ik  hier in stond.

In deze periode liep ik vast in mijn kantoorbaan en besloot de opleiding sportmassage te gaan volgen bij academie Vitalis in Utrecht.
Het gevolg hiervan was een jarenlange worsteling tussen zekerheid en sleur en mijn nieuwe passie waar ik eindelijk mijn ei in kwijt kon. Dit thema zou mij tot de dag van vandaag gaan bezighouden. ‘The story of my life’

Uiteindelijk durfde ik het ambtenarenbestaan op te geven en begon te masseren in een sauna in mijn woonplaats. Daarnaast startte ik mijn eigen praktijk aan huis en begon een nieuwe betrekking op de afdeling radiologie in het ziekenhuis.
Gaandeweg leerde ik de meer alternatieve kant van het massage-vak kennen en volgde jarenlang allerlei opleidingen op energetisch gebied.
Maar ook in de ‘zekere’ baan in het ziekenhuis liep ik door een stevige burnout vast en na jaren tobben alsmede door een ingrijpende gebeurtenis daar,  werd ik uiteindelijk op het spoor van het zelfstandig ondernemen gezet. En…Ik leerde een mooie nieuwe ‘tak van sport’ er bij: stoelmassage!

Een intensieve periode van een bijna onophoudelijke stroom van cursussen en opleidingen volgde en mijn praktijk werd uitgebreid met diverse andere werkvormen zoals het coachen van hoogsensitieve mensen, EMDR en Mindfulnesstraingen.
Door de bedrijfsmassages maakte ik vele kilometers’ in de randstad en kwam tot een fijne balans tussen mijn  praktijkwerkzaamheden en externe opdrachten.

Maar toen kwam Corona….. en de  de jarenlang opgebouwde structuur viel om.

Het thema :‘ weer een plotselinge radicale verandering en hoe overleef ik dit? ‘ was weer hartstikke actueel ..

Maar nu na 2 jaar , waarin ik een totaal ander beroep heb uit geoefend,  ben ik intussen gelukkig weer volop met mijn passie en missie aan de slag en….. ben weer terug waar ik moet ZIJN.

Voor een massage aan huis in de omgeving van Gouda, kunt u mij boeken via Masseur aan de Deur.

Boek mij
  • Cranio-Sacraal
  • Deep tissue massage
  • Integrale Ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Reiki
  • Shiatsu
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage