Masseurs / Martijn

Martijn

Locatie: Maarssen en omgeving

Mijn naam is Martijn en samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in Maarssen, vlakbij Utrecht. Ik geniet er enorm van als ik zie dat iemand zijn zorgen/gedachten kan loslaten en kan genieten van het gevoel van pure ontspanning en rust.

Ik ben een rustig en vriendelijk persoon, die met liefde en aandacht masseert. Met toewijding en puur op gevoel stem ik de massage af op wat jouw lichaam nodig heeft. Mijn voornaamste doel bij een massage is dat jij echt tot rust kan komen. Even weg uit je hoofd en geen gedachten. Geen zorgen of gepieker over werk, gezin of wat dan ook. Met de massage nodig ik je juist uit om in jouw gevoel te komen. Je mag weer bewust worden van je lichaam, van wat je voelt en van hoe jij je voelt, zonder hierover te hoeven oordelen.

Ooit heb ik een technische opleiding gedaan, waarna ik jaren in de techniek heb gewerkt. Een harde, abstracte en voor mij vooral op werk gerichte wereld, terwijl ik juist heel mensgericht ben. In de loop van jaren merkte ik dan ook dat vooral de mensen achter het technische vraagstuk mijn aandacht trokken. Maar zelfs toen ik me daarop ging richten miste ik een stukje voldoening. Mijn hart ging pas echt sneller kloppen toen ik de wereld van reiki en massage ontdekte. Ik heb een jaaropleiding tot masseur gedaan, heb een cursus stoelmassage gevolgd en heb ervaring opgebouwd in mijn praktijk en bij een sauna. Eerst deed ik dit parttime naast mijn andere werk, maar inmiddels richt ik al mijn aandacht en energie op dat wat mijn hart sneller doet kloppen.  

Via Masseur aan de Deur kom ik heel graag bij jou thuis om je in jouw eigen vertrouwde omgeving te laten genieten van een massage voor pure rust en ontspanning.
Als jij als herboren, echt ontspannen en met je hoofd leeg van de tafel stapt, dan is mijn missie geslaagd. 
Boek mij
  • Energetische massage
  • Holistische massage
  • Intuïtieve ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Reiki
  • Stoelmassage