Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Neal

Locatie: Amsterdam

Het moderne leven. Zo veel afleiding.  Zo weinig tijd.  Soms is het moeilijk om het juiste balans te vinden.

Met de smartphone altijd binnen handbereik zitten we te veel en bewegen we te weinig.  Een paar keer week gaan we naar de sportschool, maar we lopen daar met de oordopjes in en we trainen onze spieren in isolatie.

Eens in het jaar lopen we een halve marathon of nemen we de familie mee op wintersport.  Maar door de drukte heen hebben we ons niet genoeg kunnen voorbereiden en keren we terug met lichaamskwaaltjes en blessures waar we maar zeer langzaam van opknappen.

Wij leven online.  Met behulp van Facebook en WhatsApp maken we ons wijs voortdurend in contact te zijn met onze vrienden en met wat er in de wereld om ons heen. Maar in de werkelijkheid raken we langzamerhand vervreemd van onze omgeving en zelfs van onze eigen lichamen.  We verliezen contact met andere mensen. En we verliezen contact met onszelf.

Volgens Charlie Chaplin worden wij “machinemensen, met een machinegeest en een machinehart”.

Massage is voor mij een manier om de machine te ontsnappen. Een manier om te herontdekken wat er in ons leeft. Om het leven weer in balans te krijgen.  In contact te komen met onszelf en weer thuis te gaan voelen in lichaam en geest.  

Voordat ik ervoor koos om masseur te worden heb ik een aantal ‘grote’ banen gehad. Het leven in de fast lane is mij dus goed bekend. Maar wat voor mij – op dit stadium in mijn leven – het meest telt is leren hoe ik juist langzamer kan gaan. Hoe ik massage kan gebruiken om met anderen in contact te komen.  Voor anderen te zorgen. En een positief verschil te maken in hoe ze zich voelen.

Naast mijn massagepraktijk ben ik fitness instructeur, organiseer ik retraites in het buitenland en heb ik belangstelling voor de impact van bewegen, slapen en eten op een gelukkig en gezond leven.  Andere interesses zijn authentic relating en burn-outpreventie.

Ik bied Sport Massage, Deep Tissue Massage en Thaise Yoga Massage.  Ik opereer hoofdzakelijk binnen Amsterdam.

Maak een afspraak met Neal
  • Deep tissue massage
  • Sportmassage
  • Thaise Yoga Massage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,