Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Saskia

Saskia

Locatie: Arnhem e.o.

Hoi, ik ben Saskia. 27 jaar, gecertificeerd  NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) Wellnessmasseur . Mijn werkgebied is rond Ede en Arnhem, tot ongeveer 45 munten reistijd.
Na een aantal jaar in de horeca sector te hebben gewerkt, durfde ik het aan om mijn passie te volgen en een massageopleiding te gaan volgen. Dit was de beste keuze die ik had kunnen maken, want het voelde als thuiskomen in mezelf.
Tegenwoordig weten veel mensen dat ontspanning en rust bijdragen aan een goede gezondheid. Het liefst geef ik daarom ontspanningsmassages. Daar haal ik de meeste voldoening uit. Ik masseer vanuit mijn gevoel en kan goed luisteren, ook met mijn handen. Ik wil jóu uitnodigen weer te luisteren naar je lichaam en jezelf de aandacht en ontspanning te gunnen die je verdiend. Geef jezelf een cadeautje, ik kom graag bij je langs 🙂

Maak een afspraak met Saskia
  • Aroma massage
  • Deep tissue massage
  • Haptische massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Senioren massage
  • Sportmassage
  • Voetreflex massage
  • Zwangerschapsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,