Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Yvonne

Yvonne

Locatie: Groningen e.o.

Massage aan huis Groningen

Mijn naam is Yvonne, 46 jaar en woon net boven de stad Groningen met mijn gezin. Van jongs af aan ben ik fanatiek met sport bezig geweest. In mijn jeugd heb ik niet onverdienstelijk gereden in de BMX competitie. Mijn hele jeugd kwam ik al bij ijshockey en vanaf mijn 13de mocht ik zelf gaan ijshockeyen. Ik heb altijd bij Gijs in Groningen gespeeld. Na een korte break i.v.m. 2 zwangerschappen ben ik gaan spelen bij het damesteam “de GIJS Groningen Racoons” waarmee ik 2x landskampioen ben geworden.

Omdat sport altijd een groot onderdeel is geweest binnen ons gezin, heb ik ook gezien dat dit klachten en/of blessures met zich mee kan brengen. Het is voor mij altijd belangrijk geweest dat er een juiste balans moet zijn tussen werk, sport en vrije tijd. Ook zag ik in mijn omgeving dat de balans tussen werk en vrije tijd soms ver te zoeken is. We moeten soms(te)veel van onszelf en willen soms te weinig.

Een aantal jaar geleden heb ik dan ook besloten dat ik hier ‘meer’ mee wilde doen. Ik ben toen via de NGS (Nederlands genootschap voor sportmassage) opgeleid tot Sport- en ontspanningsmasseur. Daarnaast ben ik ook opgeleid voor stoelmasseur. Met mijn massages wil ik je helpen de balans eventueel terug te vinden en aan het herstel te werken van klachten en/of blessures. Ik blijf mezelf ontwikkelen door nieuwe massages en technieken te leren.

Voor een masseur aan huis in Groningen en omgeving kunt u mij boeken via de onderstaande link of via de homepage van masseuraandedeur.nl

Maak een afspraak met Yvonne
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Zwangerschapsmassage