Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Yvonne

Yvonne

Locatie: Groningen e.o.

Mijn naam is Yvonne, 46 jaar en woon net boven de stad Groningen met mijn gezin. Van jongs af aan ben ik fanatiek met sport bezig geweest. In mijn jeugd heb ik niet onverdienstelijk gereden in de BMX competitie. Mijn hele jeugd kwam ik al bij ijshockey en vanaf mijn 13de mocht ik zelf gaan ijshockeyen. Ik heb altijd bij Gijs in Groningen gespeeld. Na een korte break i.v.m. 2 zwangerschappen ben ik gaan spelen bij het damesteam “de GIJS Groningen Racoons” waarmee ik 2x landskampioen ben geworden.

Omdat sport altijd een groot onderdeel is geweest binnen ons gezin, heb ik ook gezien dat dit klachten en/of blessures met zich mee kan brengen. Het is voor mij altijd belangrijk geweest dat er een juiste balans moet zijn tussen werk, sport en vrije tijd. Ook zag ik in mijn omgeving dat de balans tussen werk en vrije tijd soms ver te zoeken is. We moeten soms(te)veel van onszelf en willen soms te weinig.

Een aantal jaar geleden heb ik dan ook besloten dat ik hier ‘meer’ mee wilde doen. Ik ben toen via de NGS (Nederlands genootschap voor sportmassage) opgeleid tot Sport- en ontspanningsmasseur. Daarnaast ben ik ook opgeleid voor stoelmasseur. Met mijn massages wil ik je helpen de balans eventueel terug te vinden en aan het herstel te werken van klachten en/of blessures. Ik blijf mezelf ontwikkelen door nieuwe massages en technieken te leren.

Maak een afspraak met Yvonne
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Zwangerschapsmassage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,