Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Bedrijfs- of Eventmassage

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale ergonomische stoel. Tijdens de stoelmassage oefent de masseur met de handen (of ellebogen) druk uit op hoofd, nek, rug, armen en schouders. De massage versoepelt de spieren en gewrichten en helpt bij stress en vermoeidheid. De stoelmassage is een perfect middel om werknemers gezond en fit te houden. Nodig Masseur aan de deur daarom uit op kantoor of elders op locatie.

We kunnen eventueel ook met onze eigen massagebus komen, dan kunnen de massages in onze bus gegeven worden.

U kunt kiezen uit 3 pakketten. We kunnen dit eventueel aanpassen naar uw wensen.

Basis:
Voor (bedrijfs) feestjes en evenementen.
Duur :15 min
Prijs: V.a. €14,50 per massage

Standaard:
Het meest gekozen pakket. Periodieke stoelmassages.
Duur: 20min
Prijs: V.a. €19,30 per massage

Premium:
Het hoogste resultaat te behalen om uw werknemers gezond en fit te houden.
Duur: 30 min
Prijs: V.a. €28,95 per massage

Onze prijzen zijn inclusief reiskosten en ex b.t.w.
We hanteren een minimale afname van 2 uur.

Vraag een Bedrijfs of Eventmassage aan

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op +31(0)6 41 509 059 op mailen naar info@masseuraandedeur.nl

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,