Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Sportmassage

Onze Sportmassage is een krachtige massage.
Sporten is in Nederland gelukkig erg populair, zowel in de sportschool als bij een vereniging.
Bij een sportmassage is het primaire doel het opwarmen en soepel houden van de spieren. Onze sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden gegeven. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren, waardoor je beter kunt presteren. De sportmassage na het sporten drijft vocht en afvalstoffen uit de spiermassa en maakt de spieren weer soepel. De sportmassage verbetert je lichamelijke conditie aanzienlijk en het kan de eventuele negatieve gevolgen van het sporten -zoals spierpijn- wegnemen. 

Onze Sportmassage is tevens een aanrader voor niet sporters. Het helpt namelijk ook bij: 

  • Een stijve nek
  • Pijn of kramp
  • Ontspanning
  • Sneller herstellen na een blessure
  • Eerste hulp bij sportongelukken (EHBSO)
  • Vermoeidheidsverschijnselen na fysieke en/of psychische inspanning

 

Bijzonderheden:
Een sportmassage mag niet direct op een wond, ontsteking van de huid, of bij hoge koorst worden toegepast.

Bekijk alle massages
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,