Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Andre

Andre

Locatie: Vinkeveen en omgeving

Na ruim 25 jaar in de ouderenzorg gewerkt te hebben, ontstond bij mij de behoefte om meer bij mezelf te kunnen blijven en niet meer geleefd te worden door de gekte van de dag. Door mij, in die periode, zelf te laten masseren door een van de fijne masseurs van Masseur aan de Deur, verdween langzaamaan bij mij de opgebouwde spanning in mijn lijf en daardoor ook in mijn hoofd. Ik kon weer steeds helderder denken. En dankzij een vriendin, die vond dat ik ‘eindelijk eens iets met die handen moest gaan doen’, besloot ik in 2021 te gaan starten met de opleiding tot Sportmasseur bij het MYOS in Utrecht. En in mei 2022 behaalde ik hiervoor mijn diploma.

Sindsdien masseer ik met veel plezier een uiteenlopende groep mensen uit Vinkeveen en omgeving.

Een massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding van het lijf, een diepe ontspanning, helpt met het oplossen van eventueel opgebouwde spanning, is een moment voor jezelf, zorgt dat de spieren weer kunnen herstellen na inspanning, maar kan je ook voorbereiden op bijvoorbeeld een wedstrijd of een andere te leveren prestatie.

Door de masseur bij je thuis te laten komen, kun je na de massage nagenieten en daardoor de massage nog meer zijn werk laten doen.

Ik doe mijn werk graag in een relaxte sfeer, in een fijn verwarmde ruimte, waarbij je desgewenst een muziekje kunt aanzetten. Over het algemeen is het fijn stil te zijn tijdens een massage, maar ik sta open voor het sociale contact, wat er mede voor kan zorgen dat je goed kunt ontspannen.

Masseren is heilzaam voor iedereen, dus ook voor jou!

Boek mij
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage
  • Wellness massage