Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Anouk

Anouk

Locatie: Amsterdam

Hallo, Mijn naam is Anouk, 38 jaar en ik woon en geef stoelmassages in Amsterdam.

Door een vrij lange periode van herstel bij een blessure aan mijn heup ben ik veel sensitiever geworden in mijn lichaam. Ik werd gedwongen weer te gaan voelen, mijn eigen lichaam weer te begrijpen en dit opende een heel nieuwe wereld voor me! Ik raakte zeer geïnteresseerd om over het menselijk lichaam te leren en specifiek geïnteresseerd in hoe langdurige spierspanning onze houding veranderd en hoe deze spanning weer te ontspannen. In 2013/2014 volgde ik een MBO opleiding klassieke massage waar ik naast de praktijk ook in theorie leerde over de anatomie en fysiologie van het lichaam. Super interessante vakken waarbij vooral anatomie mij veel inzicht heeft gegeven in de fysieke structuur van het lichaam.

Met mijn blessure is het goed gekomen en hoewel ik er veel pijn aan heb gehad heeft het mij uiteindelijk een belangrijke levensles meegegeven: Wanneer we echt aanwezig zijn in ons lichaam, uit het hoofd en in het voelen, dan heeft ons lichaam een niet voor mogelijk te houden zelfherstellend vermogen. Naast dat massages lekker en gezond zijn, kan een massage ook een middel zijn om meer lichaamsbewustzijn te creëren, om te leren meer aanwezig te zijn in het lichaam. In mijn massages probeer ik jouw spanningspatronen te vinden en in samenwerking met jou (ik vraag je soms bijvoorbeeld naar de spanning toe te ademen of de spanning echt te voelen) deze spanning te verzachten. Ik heb gemerkt dat mijn handen ondertussen veel meer van het lichaam begrijpen dan ik met woorden kan uitleggen. Ik werk daarom graag intuïtief en combineer verschillende technieken. Voor de onderstaande massagetechnieken heb ik geleerd, maar momenteel geef ik alleen nog stoelmassages in Amsterdam.

  • Intuïtieve ontspanningsmassage (ook in de stevigere variant)
  • Deep Tissue / Strong muscle
  • Thai Yoga
  • Zwangerschapsmassage
  • Detox massage
  • Reiki en energetische massage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage

Voor een Stoelmassage op locatie in Amsterdam kunt u mij boeken via de onderstaande link of via de homepage van masseuraandedeur.nl

Ik kom graag bij je langs!

  • Stoelmassage