Masseurs / Erica

Erica

Locatie: Nieuw Ballinge

Hallo! Mijn naam is Erica. Ik ben een enthousiaste, energieke dame met al flink wat levenservaring. Mijn achtergrond ligt in de bedrijfsvitaliteit. Met mijn eigen bedrijf verzorg ik workshops en trainingen onder 9 vitale thema’s en help ik organisaties met het opzetten en uitvoeren van een vitaliteitsplan voor hun medewerkers.

In 2016 ben ik verhuisd vanuit Scheveningen naar het buitengebied van Nieuw Balinge, een klein plaatsje in Drenthe en heb daar tot op de dag van vandaag geen spijt van. We wonen op een prachtige plek aan het Mantingerzand met veel ruimte en groen.

Ik geloof heel erg in de verbinding tussen fysiek en mentaal en zie ook de stoelmassage als een manier om deze twee dingen met elkaar te verbinden. Op de stoel gaan mensen praten en delen. Ik vind dat een hele mooie bijkomstigheid en bied graag een luisterend oor of een spiegel. Stoelmassage is verder een quality time momentje voor jezelf en dat gun ik iedereen!

Momenteel volg ik de opleiding tot wandelcoach en ook hier komen deze twee werelden samen: in beweging zijn en ook mentaal op verhaal komen. Bovendien voelt wandelen niet als coachen en opent de natuur heel gemakkelijk een gesprek.

Ik hoop je een keer op mijn stoel te ontmoeten. Take a seat, take a chair!

  • Stoelmassage