Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Halbe

Halbe

Locatie: Voorhout en omgeving

Mijn naam is Halbe Jan van Pijkeren en ik ben sinds 2012 gediplomeerd sport-, ontspannings-, en stoelmasseur. In 2015 heb ik de workshop Quantum Reset I en II gevolgd en ben ik gecertificeerd Quantum Reset therapeut. In 2017 heb ik de Deep Tissuse Massage cursus succesvol afgerond.
In 1999 heb ik een motorongelukje gehad in Thailand en daarna heb ik last van mijn schouder gekregen. De klachten bleven aanhouden en in mijn schouder is toen een slijmbeurs en peesontsteking ontstaan. Na veel omwegen ben ik uiteindelijk bij een sportmasseur terecht gekomen en die heeft mij van mijn klachten afgeholpen. Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe vervelend lichamelijke klachten kunnen zijn ben ik masseur geworden. Ik help graag mensen en met hetgeen ik geleerd heb tijdens mijn opleiding en met mijn jarenlange praktijkervaring ga ik in mijn praktijk met u aan de slag.
Begin 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Sinds 2022 hield mijn baan bij een grote zorgverzekeraar op en ben ik mij voltijds gaan richten op mijn massagepraktijk.
Werken voor masseur aan de deur betekent voor mij een nieuwe uitdaging. Het lijkt me erg leuk om mensen in hun vertrouwde omgeving te masseren. In hun eigen huis voelen mensen zich al op hun gemak. Na de massage hoeven ze niet meer naar buiten en kunnen ze op hun eigen wijze nagenieten.
Boek mij
  • Deep tissue massage
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage
  • Triggerpoint massage