Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Inge

Locatie: Alkmaar en omgeving

Mijn naam is Inge Berkhout. Ik ben 46 jaar, getrouwd en woon in Alkmaar.

Mijn achtergrond is Oefentherapie Cesar.

Ik werk als Bedrijfsoefentherapeut op de werkvloer. Ik geef mensen training en advies over hun lichaamshouding, werkwijze en werkplekinrichting. Ook geef ik therapeutische begeleiding op de werkplek bij (forse) fysieke klachten.

Stoelmassages sluiten hier prachtig op aan. Stoelmassage werkt zowel preventief als curatief. Het is een directe route naar ontspanning, herstel en bewustwording.

Bewustwording is een rode draad in mijn leven.

Als oefentherapeut maak ik mensen bewust van hun lichaamshouding en manier van bewegen. Wat doe je met jouw lichaam en hoe kun je dit op een gezonde, ontspannen manier doen?

Ik ben hoog sensitief en ontwikkelde samen met een psycholoog een training voor Hoog Sensitieve Personen (HSP). Ik verzorg de fysieke onderdelen: lichaamsbewustzijnsoefeningen, actieve meditaties en ontspanningsoefeningen.

Hoe ga jij om met jouw gevoeligheid en kun je deze kwaliteit benutten in onze maatschappij?

Ik hou van bewustzijnsontwikkeling via dans, stembevrijding, meditatie én… massage!

Gaandeweg de jaren beweeg ik steeds meer van mijn hoofd (hoofdkantoor – gedachten) naar mijn gevoel (sensitiviteit – intuïtie). Ik luister beter naar de wijsheid van mijn lichaam. Ik ga mezelf steeds meer belichamen. Mijn lijf bewonen.

Graag wil ik mensen helpen om ook meer en meer in het lichaam te komen. Loslaten, zakken, ontspannen. Jouw lichaam voelen. Jezelf voelen. Bewust aanwezig zijn. Mijn helende handen helpen je daar graag bij.

Ik ben niet online te boeken. Voor stoelmassage/ bedrijfsmassage/ eventmassage kunt u mailen naar info@masseuraandedeur.nl

  • Stoelmassage