Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Jack

Locatie: Den Haag en omgeving

Hallo, mijn naam is Jack, en ik ben verheugd om je toegewijde Thai Yoga Massagetherapeut in Den Haag te zijn.
Met een oprechte passie voor genezing en welzijn, bied ik transformatieve aanraking om uw algehele welzijn te helpen verbeteren.

Sinds 2020 studeer ik de kunst van Thai Yoga Massage aan de prestigieuze ITM School in Amsterdam. Door deze educatieve reis heb ik een solide basis gekregen in deze oude praktijk, waardoor ik effectieve en verjongende sessies kan geven.

Thai Yoga Massage is een veelzijdige en toegankelijke therapie die geschikt is voor volwassenen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu een atleet bent die herstelt van een intensieve training, een kantoormedewerker die verlichting zoekt van een sedentaire levensstijl of een drukke ouder die behoefte heeft aan ontspanning, Thaise yogamassage kan je goed doen. Het bevordert ontspanning, verbetert de bloedsomloop en verbetert de flexibiliteit, waardoor lichaam en geest in balans komen.

Met mijn zorgzame benadering en persoonlijke aandacht creƫer ik een serene sfeer waarin je kunt ontspannen, spanning kunt loslaten en innerlijke harmonie kunt vinden. Elke sessie is afgestemd op uw unieke behoeften en doelen en zorgt voor een verjongende ervaring die uw specifieke zorgen aanpakt. Laten we samen op weg gaan naar meer welzijn. Maak vandaag nog een afspraak met mij en ontdek de transformerende kracht van Thai Yoga Massage. Ik ben echt heel blij om deel uit te maken van je wellnessreis!

Boek mij
  • Ontspanningsmassage
  • Stoelmassage
  • Thaise Stoelmassage
  • Thaise Yoga Massage