Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Joeri

Joeri

Locatie: Huizen e.o.

Hi, mijn naam is Joeri. Al enige tijd werkzaam als sportmasseur bij Masseur aan de deur. Ik ben opgegroeid in de sport. Begonnen met wedstrijden rijden in het wielrennen. Een mooie switch gemaakt naar de Aikido, maar miste hierbij het echte fysieke afzien, waardoor ik ben overgestapt naar de triatlon, wat ik nu combineer met ultra-marathons. Tijdens de beginjaren in de triatlon ben ik vaak gemasseerd door mijn vader, die de tak “sportmassage” ruim 20 jaar heeft uitgeoefend. Hierbij heb ik de nodige kneepjes van het vak geleerd. Uiteraard heb ik een opleiding gevolgd in de sportmassage, waar ik nog steeds in verder studeer. Hierbij ben ik bezig om meerdere technieken te beheersen, waarnaast ik ook de tweede graad reiki heb behaald. Mijn vorm van masseren is doelgericht met een scherpe kijk op het verbeteren van lichaam en geest.

Hoop dat dit een kijkje geeft in wie ik ben en misschien tot gauw.

Groetjes Joeri.

Maak een afspraak met Joeri
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpoint massage
Corona update

01-04-2020
Helaas moeten we onze maatregelen verlengen tot 28 april. Daarna zijn we ontzettend uitgerust en hebben we allemaal weer heel veel zin om aan de slag te gaan, uiteraard met de allereerste voorzorgsmaatregelen. We missen het masseren enorm, dus hopelijk kunnen we jullie weer van dienst zijn na de 28ste.

19-03-2020
In verband met het Corona Virus hebben we besloten tot 6 april geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Wij wensen iedereen heel veel kracht, ontspanning, sterkte en een gezondheid.

Hartelijke Groet van het Team van Masseur aan de Deur.

02-03-2020
Sommige klanten hebben mogelijk zorgen. Daarom verhelderen wij graag de maatregelen die wij getroffen hebben. De masseurs desinfecteren hun handen direct voorafgaand, en direct na de massage, in bijzijn van de klant. Bij binnenkomst geven we geen hand, en we masseren geen handen en gezichten. We desinfecteren de massagetafels. Mocht de masseur, danwel de klant, zelfs maar milde symptomen vertonen, dan zal de massage niet kunnen doorgaan. 
Wij moedigen het aan om eventuele vragen hierover met de masseur zo openlijk mogelijk te bespreken. Onze masseurs hebben hier alle begrip voor.
Wij hopen dat je hiermee zonder zorgen je massages bij ons kunt blijven boeken. Temeer omdat wij geloven dat een massage een vitale impuls kan leveren aan een gezond immuunsysteem. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,