Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Masseurs / Joost

Joost

Locatie: Haarlem e.o.

Inspanning en ontspanning. Een gevoelige balans die voor ons allemaal geldt. Als een sporter geen prioriteit geeft aan ontspanning, ontstaan blessures. Als wij in ons dagelijkse leven geen evenwicht vinden, ontstaat stress. Normale stress helpt ons, maar stress die te lang duurt zorgt voor mentale en fysieke klachten. 

Je kunt stress de baas blijven met een sterk sociaal netwerk, gezonde voeding, voldoende beweging en genoeg herstelmomenten.
Rustmomenten zorgen voor herstel. Een manier om te herstellen is een ontspanningsmassage: spanningen en spieren komen los, de doorbloeding verbetert en afvalstoffen komen vrij.
Je krijgt meer ruimte in je hoofd, gaat beter slapen en je voelt je na een massage herboren. Een massage vermindert dus stressklachten en verhoogt je energie.
Om eerlijk te zijn, ook zonder klachten is een massage kalmerend en rustgevend. 

Wie is Joost? Ik woon in Heemstede, ben getrouwd en vader van twee zoons. In het dagelijkse leven hecht ik aan vrijheid, humor en vertrouwen. Vrijheid geeft mij ruimte voor creativiteit, humor relativeert en is nuttig voor een soepel contact met anderen. En vertrouwen is de basis onder alles wat ik doe. Tot 2021 werd ik als consultant door bedrijven ingehuurd voor grote projecten. Absoluut afwisselend en uitdagend, maar gaandeweg lekte mijn energie die ik erin stopte weg. Ik vond het werk abstract geworden en was te veel bezig met weerstanden en deadlines. Een mooi moment om mijn focus te verleggen naar meer variatie. Nu werk ik als coach omdat ik het leuk vind om mensen vooruit te begeleiden bij de keuzes in hun leven en werk. Verder werk ik drie dagen per week als sociaal werker en help daar mensen in kwetsbare posities. Én ik werk als masseur. Met een ontspanningsmassage aan huis profiteer je maximaal: het kost je weinig tijd, je krijgt persoonlijke aandacht én een professionele massage voor een scherpe prijs. Uiteraard neem ik alle spullen mee, zoals een massagetafel en handdoeken. Bij bedrijven geef ik stoelmassages aan medewerkers of aan bezoekers van evenementen. Ook in dit werk komen vrijheid, humor en vertrouwen terug.  

In mijn vrije tijd maak ik vaak lange afstandswandelingen (tot 20 km) met vrienden. Lekker rondtrekken in de natuur. Tijdens deze tochten hebben we goede gesprekken en dat inspireert mij enorm. Verder ben ik een lezer en sportliefhebber, en ga ik bijna wekelijks naar filmhuisfilms (Frans, Spaans of Scandinavisch … meestal goed). O ja, stiekem ben ik ook een dromer en wereldverbeteraar. De dromer droomt van een echte lange pelgrimswandeling of een trektocht in een busje door Europa. De wereldverbeteraar probeert sociaal en duurzaam te leven, in ieder geval binnen mijn eigen voetafdruk.

Voor een massage aan huis ben ik te boeken via masseuraandedeur.nl

Boek mij
  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Stoelmassage